Over mij

Katten zijn al mijn hele leven mijn passie/hobby, ik heb de luxe dat ik er mijn werk van heb mogen maken en klanten mij waarderen, dit motiveert me door te blijven gaan. Ik trim met passie sinds 2010 katten en sinds 2016 konijnen.

Foto sonja nieuw

Leer mij nog beter kennen!

Ik voel me het beste op mijn plek in de kattentrimsalon.

Door een klant goed te kunnen helpen met de verzorging van de vacht van hun kat verhogen we het welzijn van de kat. Een katvriendelijke leefomgeving en de verzorging van de vacht, zijn twee belangrijke onderdelen om een kat gelukkig te maken.

De Kattensalon is gevestigd in het huis van mij en mijn vriend en onze eigen katten worden altijd erg gewaardeerd door de klanten die langskomen. Sommige nemen al wat lekkers voor ze mee, zodat ze ook even met ze kunnen knuffelen.

Ik trim vanuit huis, zodat ik mijn tijd goed kan verdelen. Als het te druk is ben ik blij met de samenwerking met Leonie die een deel van het werk in De Kattensalon overneemt. Ze heeft haar eigen trimsalon, maar we hebben een fijne samenwerking.

We hebben de trimsalon op de eerste etage en dat betekent wel dat we 1 trap op moeten lopen. In de salon is het aangenaam vertoeven door de airconditioning, zodat we ook in de zomer veilig kunnen blijven trimmen.

Waarom doe ik wat ik doe?

Als oprichtster van de Katten Academie zal ik me altijd verbonden blijven voelen met de opleidingen over katten. Dus motiveer ik kattenliefhebbers te blijven leren over katten dit kan bij de Katten Academie

Bij opvoeden en preventie hoort ook het begrijpen van onze huistijger. De kat kan ons namelijk met zijn lichaamstaal vertellen hoe hij zich voelt. Als katteneigenaar is het daarom belangrijk om deze te leren kennen. Dit voorkomt miscommunicatie tussen mens en dier. Op de Katten Academie/ Edupet bieden ze diverse cursussen aan, bijvoorbeeld de Basiskennis Kat, deze module bevat alle informatie die je als katteneigenaar over je kat zou willen weten!

Welzijn op 1

30 jaar ervaring

Snelle service

Stagebedrijf

Met wie ik samenwerk

Leonie Vermeulen van Kat & Vacht

 

Na jaren als paraveterinair /  dierenartsassistente veel dieren te hebben geholpen wilde ik nog meer leren over katten. Toen heb ik ervoor gekozen om aan de Kattenacademie te gaan studeren.


Zo heb ik Sonja van Leeuwen mogen leren kennen, na een hele leerzame stage bij Sonja is het hartstikke leuk om een samenwerking aan te gaan met elkaar. Zo kunnen we nog meer katten helpen en elkaar ondersteunen.


Tijdens een trimbehandeling vind ik het belangrijk om te luisteren naar wat jouw wensen zijn. Om de kat zo ontspannen mogelijk de behandeling te laten ervaren, zo wordt het eerder een wellness behandeling.